2009. szeptember 29., kedd

cicáink megérdemlik...

Végre erőt vettem magamon, hogy kimenjek a barkács szentélyembe, és nekilássak az asztalból átalakított cica emeleteságynak. Azon gondolkodtam, hogy van ez az asztal, egy nagy fa láda, a tetején az üveget már egy éve eltörte a párom, amikor úgy gondolta, hogy ráül :-D
Nos nem vált be a terve, így az üveg ki, és maradt egy most már inkább zsámolynak kinéző asztal ... Gondoltam, akkor legyen újrahasznosítva...így jött az ötlet, hogy a cicáknak lesz ágy belőle.
Két polc van beleszerkesztve peremmel, a felső polcnak van 2 tartóléce rögzítve az oldalakon, és természetesen a párnákat is nekem kellett belevarrni, hisz akkor már legyen minden SK, nem igaz?



Gyorsan elővettem 2 párnát, még az Ikeában vásároltam 290 ft-ért darabját. Olcsónak olcsó, csak aludni nem jó rajta, mert túl puha, és teljesen belesüpped az ember feje, és nyakfájással ébred, azt meg senki sem szereti ;-)



Kettévágtam őket, és letűzve elvarrtam a végét. Majd megkerestem a gyerekes mintájú anyagaimat, és varrtam rá huzatot, oldalt egy nagy zippzárral. Szerintem nagyon cuki :-D


És persze a cicáink is édesek benne. Nagyobb fekete cica, ő a mama, Kitty, és az ő 3 kölyke. Van még egy tesójuk, neki tudtunk új otthont találni, a többit meg megtartottuk. A gyönyörű kislány, aki mindig pózba vágja magát, ha villan a vaku, ő Bella



a cirmos fiú Tyson



és a fekete kandurka pedig Jacko, Michael Jackson emlékére. Nyugodjék békében, nagyon szerettük!!!

4 megjegyzés:

  1. Annyira tetszik ez a cicabútor! A cicáid meg imádnivalóak!

    VálaszTörlés
  2. Ismét köszi Fauna :-)
    A cicák tényleg tündériek, csak nagyon rosszak... de végre ténylegesen használják a bútort, eddig csak kerülgették. meg a tetején aludtak ;-)

    VálaszTörlés
  3. A macskák már csak ilyenek... :) Anyuéknél egy cicakosarat kaptak, néhány alkalommal bele is ment talán az egyik, de hónapok-évek óta felé sem néznek. Még véletlenül sem fekszenek bele. A szennyestartó sokkal jobb, meg radiátorra száradni tett frissen mosott ruha. :)

    VálaszTörlés
  4. Na igen, a cicák ilyenek :-D azért néha belemennek, de csak alulra az egyik sarokba, meg ugye a tetejét előszeretettel használják, olyan kaparásgátlós plüssből készült. Azn szokták a karmukat is fenni :-D és meg se kottyan a házikónak... A radiátort itt is szeretik, fürdőben viszont a szőnyeget részesítik előnyben, mert alatta fut át a cirkó csövei, és jó meleg van :-)))

    VálaszTörlés